Între 28 şi 29 Noiembrie 2014 au avut loc la Sala Polivalentă din Chiajna, două importante competiţii de Gimnastică Ritmică.

Cupa României a adus în faţa publicului primele şase gimnaste de perspectivă ale României la toate categoriile - începând cu vârsta de 6 ani, până la frumoasele senioare de peste 16 ani.

Cealaltă întrecere, organizată în premieră în România, a fost Campionatul Naţional de Ansambluri, un spectacol incredibil de graţie şi îndemânare, în varianta fără obiect pentru categoria 9-10 ani şi cu 5 obiecte – panglici sau mingi – la junioare.

Delegaţia clubului nostru a participat la categoria „Mica Gimnastă” – proba de individual, cu sportiva Ioan David, clasată pe locul 6, dupa o execuţie extrem de frumoasă la fără obiect.
Tot la aceeaşi categorie, dar la proba de ansamblu - fără obiect, micuţele noastre s-au clasat pe locul 6.
Menţionăm că echipa noastră a avut în componenţă fetiţe care au început gimnastica de performanţă cu doar foarte puţin timp înainte de concurs.

Echipa este compusă din David Ioana, Zaharia Carolina, Căbuz Patricia, Panaite Riana, Zoţoiu Larisa şi Coteanu Andreea.

La categoria a-IV-a, Rebeca Anton - medaliată cu argint la Cupa României, a avut evoluţii incredibile la patru probe: fără obiect, coardă, cerc şi panglică.
Tot la aceeaşi categorie de vârstă, sportiva noastra Raluca Lipianu, a avut obţinut Locul V la fără obiect, coardă, cerc şi panglică.

După cum am menţionat la început, în aceeaşi zi a avut loc o altă competiţie importantă, Campionatul Naţional de Ansambluri.
Micuţele noastre au reuşit să obţină Medalia de Bronz la proba de ansamblu fără obiect !

Echipa a fost formată din Anton Rebeca, Lipianu Raluca, David Mara, Urdea Miruna, Todică Ana-Maria, Popa Ruxandra şi Cârstea Teodora.

Clubul Universitatea Braşov a primit Diploma de Excelenţă pentru interesul manifestat în promovarea şi dezvoltarea gimnasticii ritmice în rândul copiilor în anul 2014 !

Secţia de Gimnastică Ritmică a clubului nostru este antrenată de către Alina Stratulat, întreaga echipă fiind însoţită la Competiţii de către Arbitrul Internaţional Simona Banciu.

FELICITĂRI din suflet micuţelor noastre gimnaste !!