Bun venit în editorialele de Patinaj Artistic pe Gheaţă !

Între 15 şi 18 Ianuarie anul acesta, la Braşov, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Patinaj Artistic pe Gheaţă.

 

Clubul nostru a reuşit să coopteze de curând o nouă Prinţesă a Gheţii, şi anume pe Julia Franziska Sauter, care este pregătită de Antrenor Marius Negrea şi  de Prof. Coordonator Ernest Uchrich.

 

Julia a participat la Campionatele de la Braşov şi a reuşit să cucerească Medalia de Aur , la Categoria Juniori, devenind astfel prima Campioană Naţională a clubului nostru din acest an !

 

Odată cu această frumoasă performanţă, Julia a obţinut şi calificarea la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Stockholm / Suedia, fiind singura sportivă care va reprezenta România la aceste competiţii !

 

Julia Franziska Sauter este născută în data de 18 Iunie 1997, în Weingarten / Germania şi începând cu anul 2013 a intrat într-o frumoasă ascensiune în lumea acestui sport elegant, pe care spectatorii îl adoră pentru muzica bună, spectaculozitatea, emoţiile şi arta prin care este etalat.

Până în momentul de faţă, Julia a reuşit performanţe remarcabile, adăugându-şi titluri memorabile la propriul palmares.

În anul 2013 s-a calificat pe Locul II la Campionatul Naţional de Patinaj Artistic, atât la categoria Juniori, cât şi la cea de Seniori.
A urmat apoi o şi mai frumoasă ascensiune, cucerind Medalia de Aur la Categoria Seniori, atât în 2014 cât şi în 2015, în cadrul aceluiaşi Campionat.
Ultima ei cucerire este cea menţionată deja astăzi, cea care a înălţat-o şi mai mult în ascensiunea ei către succes.

O felicităm din suflet şi  îi ţinem pumnii strânşi pentru Stockholm !!

Vom reveni curând cu noi ştiri pentru că, nu uitaţi, pe 28 Ianuarie începe o nouă etalare de eleganţă şi rafinament a patinajului la Campionatul  din Suedia !